Festival u mosteckého jezera The Most Fest zažije barevný běh Rainbow Run, závod dračích lodí i lety vrtulníkem

12.04.2022 13:10 888 zhlédnutí
Komerční článek

Most - V termínu od 11. do 14. srpna proběhne netradiční sportovně-hudební festival s názvem The Most Fest u mosteckého jezera. Návštěvníci mohou aktivně sportovat nebo se jen tak přijít podívat.

Barevný běh Rainbow Run je lákadlem pro děti i dospělé. Nepůjde o lámání rekordů, vyhraje ten, kdo se zkrátka jakkoliv zúčastní. Odměnou všem bude nevšední zážitek, nejbarevnější fotky pro sociální sítě a nezapomenutelná atmosféra. Trať totiž není pro vrcholové sportovce, děti běží jen 1 kilometr a dospělí 3 kilometry. Na své si přijdou i diváci. Závodníci se mohou těšit na medaili, tričko, barevné brýle a barvy, kterými pak všichni spolu vytvoří duhu.

Jezero Most ožije na The Most Fest i draky. Posádky dračích lodí zde změří své síly a jedna posádka bude opravdu nevšední. Protože hlavním moderátorem The Most Fest bude Jakub Kohák, rozhodl se postavit do závodů svou vlastní posádku ze známých osobností a stanout v čele v roli bubeníka lodi. Protože jsou k dispozici i malé lodě pro 11 závodníků, sestavit si vlastní posádku může kdokoliv, tedy i vy. O legraci bude rozhodně postaráno a je škoda o takový zážitek přijít.

A pro ty, které láká pohled z ptačí perspektivy, se přímo nabízí možnost letu vrtulníkem. Naskytne se tak možnost originálního pohledu nejen na celý areál festivalu, ale také na jezero a město Most, krajinu Podkrušnohoří, mostecký autodrom i hipodrom, zámek Jezeří a mnoho dalšího. Pokud by ale někdo zatoužil prolétnout se již nyní, 16. dubna proběhnou lety u napouštěcího objektu jezera Most (rezervaci je možné provést na tomto odkazu, lety probíhají od 11 hodin).

Mimo hlavní lákadla se mohou návštěvníci těšit na The Most Fest i na další sportovní vyžití, v areálu budou umístěny ale také koncertní, divadelní a taneční scény. Na koncertech vystoupí přední české kapely (například MARPO &TROUBLEGANG, EDDIE STOILOW, RICHARD MÜLLER, LUCIE BÍLÁ A ARAKAIN, PSH & VLADIMÍR 518, JANEK LEDECKÝ a další), prestižní umělecké soubory přijedou se zajímavými divadelními hrami – návštěvníci se mohou těšit například na Divadlo Na Jezerce. V rytmech vyhlášených kapel a taneční i elektronické hudby, kterou namixují vyhlášení DJ, pak lze na akci The Most Fest zažít malou Ibizu pod Hněvínem.

The Most Fest tedy nabídne u českého moře letní dovolenou, na které se může bavit celá rodina. Na závody i lety vrtulníkem doporučují organizátoři udělat včasnou rezervaci přes webové stránky.


Líbil se vám článek?
(0 hlasů)

Nové články